הוראות הכנה
1. עוטפים את קוביית הטופו במגבות נייר ומייבשים, לוחצים על הטופו כדי לסחוט את עודפי הלחות. חותכים את הטופו לקוביות קטנות. מניחים בצד.
2. הכנת הרוטב: בקערה קטנה מערבבים שמן שומשום, רוטב סויה, מים, קורנפלור וסוכר. מניחים בצד.
3. בקערה קטנה מניחים את קוביות הטופו, הקונפלור ומתבלים במלח ופלפל. מערבבים עד לציפוי מלא. מחממים 1-2 כפות שמן במחבת גדולה או בווק, מוסיפים את הטופו ומטגנים עד להזהבה מכל הצדדים, בערך 6-7 דקות. מסירים מהאש ומניחים בצד.
4. באותה מחבת/ווק מחממים 1-2 כפות שמן, מוסיפים ג'ינג'ר ושום, מטגנים במשך דקה אחת. מוסיפים שעועית ירוקה, ברוקולי ומקפיצים עד לריכוך, בערך 4-5 דקות. מוסיפים את הטופו, את הרוטב ומטגנים 1-2 דקות. מוסיפים צ'ילי קצוץ (אופציונלי) ובצל ירוק, מקפיצים למשך דקה. מכבים את האש ומפזרים שומשום קלוי.
5. מגישים!
האימייל שלך לא יוצג באתר