ברוקולי ברוטב חמאת שום | ברוקולי מוקפץ
28/7/2022
2 כוכבים
(2 הצבעות)
...
מתכון לברוקולי מוקפץ ברוטב חמאת שום. מנה קלילה, טעימה וקלה להכנה. מנת ברוקולי מושלמת בתור פתיח או מנה צדדית או במקום סלט. אם אתם אוהבים ברוקולי, תנסו את המתכון הקליל הזה.
מצרכים
- 2 ראשי ברוקולי
- 2 כפות חמאה/שמן זית
- 3-4 שיני שום כתושות
- מלח לפי הטעם
הוראות הכנה
- חותכים את הברוקולי לחתיכות בגודל ביס. שוטפים ומניחים בצד.
- במחבת ממיסים על אש בינונית את החמאה או מחממים את שמן הזית. מוסיפים שום כתוש ומטגנים במשך דקה.
- מוסיפים את פרחי הברוקולי, מבשלים ומערבבים במשך 3-4 דקות. מתבלים במלח ומערבבים.
- מגישים ונהנים!
האימייל שלך לא יוצג באתר