7/1/2022
4.5 כוכבים
(7 הצבעות)
...
מתכון לסלט ברוקולי טרי עם אגוזי פקאן, תפוחים וחמוציות. מתכון לסלט מרענן, טעים וכיפי במיוחד. אחרי שתנסו את הסלט הזה, לא תוותרו עליו לעולם.
מצרכים
לסלט:
- 2 ראשי ברוקולי, קצוצים
- 1/2 בצל סגול, קצוץ
- 1/2 כוס חמוציות מיובשות
- 1/3 כוס זרעי חמנייה
- 1/2 כוס פקאן/ אגוזי מלך, קלויים וקצוצים גס
- 1 תפוח, חתוך לקוביות
לרוטב:
- 1/3 כוס מיונז
- 1/3 כוס שמנת חמוצה
- 2 כפות מיץ לימון
- 1-2 כפות דבש (אופציונלי)
- מלח לפי הטעם
- פלפל שחור לפי הטעם
הוראות הכנה
1. שוטפים את הברוקולי היטב, לאחר מכן חותכים לחתיכות קטנות. קוצצים את הבצל סגול, התפוח ואת הפקאן.
2. מוסיפים לקערה את הברוקולי הקצוץ, התפוח הקצוץ, הבצל הקצוץ, חמוציות מיובשות, פקאנים קלויים וזרעי החמנייה.
3. בקערה נפרדת מכינים את הרוטב, מערבבים מיונז, שמנת חמוצה, מיץ לימון, דבש, מלח ופלפל.
4. יוצקים את הרוטב לסלט ומערבבים היטב עד לאיחוד.
הערות:
* במקום שמנת חמוצה ניתן להשתמש באותה כמות של מיונז.
האימייל שלך לא יוצג באתר