3 קינוחי אוראו קלים להכנה

3 קינוחי אוראו קלים להכנה

20/12/2021
5 כוכבים (1 הצבעות)
...
3 קינוחי אוראו קלים להכנה שכל אחד יכול להכין בבית. גלידת אוראו ביתית, טראפלס אוראו וחתיוכיות עוגת גבינה אוראו. 3 מתכונים קלים שמתאימים לכל אירוע.
רמת קושי
קל
מנות
12
זמן הכנה
1 שעה
זמן עבודה
30 דקות
מטבח
עולמי
מצרכים
    גלידת אוראו:
    • 18 עוגיות אוראו (14 למילוי + לצציפוי)
    • 1 פחית (400 גרם) חלב מרוכז ממתוק
    • 2 כוסות (480 מ"ל) שמנת מתוקה/שמנת להקצפה 38%, קרה מאוד
     
    טראפלס אוראו:
    • 24 עוגיות אוראו
    • 170 גרם גבינת שמנת
    • 200 גרם שוקולד לבן
    • 200 גרם שוקוד מריר או חלב
     
     
    חיתוכיות עוגת גבינה אוראו:
    לתחתית:
    • 26 עוגיות אוראו
    • 60 גרם חמאה מומסת
    למילוי:
    • 560 גרם גבינת שמנת
    • 160 גרם שמנת חמוצה
    • 12-16 עוגיות אוראו, מרוסקות
    • 175 גרם סוכר
    • 3 ביצים, בטמפרטורת החדר
    • 1 כפית תמצית וניל
     
הוראות הכנה
גלידת אוראו:
 
1. מרסקים 14 עוגיות אוראו לכדי פירורים ומניחים בצד.
 
2. מניחים שמנת מתוקה קרה בקערה, מקציפים לכדי קצפת יציבה.
 
3. מוסיפים את החלב המרוכז אל הקצפת, טורפים על מהירות נמוכה עד לכדי איחוד מלא. מוסיפים את העוגיות המרוסקות ומקפלים.
 
4. מעבירים אל כלי שמתאים להקפאה, מפזרים 4 עודיות מרוסקות נוספות מלמעלה. מקפיאים לכ6 שעות לפחות.
 
 
טראפלס אוראו:
 
1. מניחים את עוגיות האוראו במעבד מזון ומרסקי לכדי פירורים. מוסיפים גבינת שמנת ומעבדים עד לאיחוד.
 
2. מעבירים לקערה ומצננים במקרר לכחצי שעה. שיהיה נוח לעבוד על הבלילה.
 
3. יוצרים מהתערובת כדורים קטנים, מסדרים על גבי תבנית ומעבירים למקפיא לכ15-20 דקות.
 
4. ממיסים שוקולד לבן ושוקולד מריר/חלב בקערות נפרדות במיקרו, בפולסים של 20-30 שניות עד שנמס לחלוטין.
 
5. טובלים כל כדור בשוקולד המומס ומניחים על גבי נייר אפייה להתייצבות. מזגגים מעל שוקולד בצבע הנגדי ומגישים.
 
 
חיתוכיות עוגת גבינה אוראו:
 
1. מחממים תנור ל160 מעלות.
 
2. במעבד מזון או בשקית זיפלוק מרסקים את העוגיות לכדי פירורים, מוסיפים חמאה מומסת ומערבבים. 
 
3. משטחים על גבי תבנית מרובעת בגודל 22X22 ס"מ או תבנית מלבנית בגודל 20X25 ס"מ מרופדת בנייר אפייה. אופים במשך 10 דקות. נותנים להצטנן בזמן שמכינים את המילוי.
 
4. בקערה גדולה מערבלים גבינת שמנת, תמצית וניל וסוכר עד לקבלת תערובת חלקה. מוסיפים שמנת חמוצה ומערבלים עד לאיחוד. מוסיפים את הביצים, אחת בכל פעם, מוסיפים את הביצה הבאה רק לאחר שהקודמת התאחדה. לא לערבב יותר מדי.
 
5. מוסיפים את העוגיות המרוסקות אל הבלילה ומקפלים. יוצקים את הבלילה אל התבנית ומפזרים מעל עוד קצת עוגיות אוראו מרוסקות.
 
6. אופים במשך 40-45 דקות, עד שהעוגה כמעט יציבה אך מעט רוטטת במרכז. נותנים להתקרר לטמפרטורת החדר, לאחר מכן מצננים במקרר במשך 4 שעות לפחות.
 
7. מחלצים מהתבנית וחותכים לריבועים בגודל הרצוי.
תגובות (0)
השאר תגובה

האימייל שלך לא יוצג באתר

רישום למגזין

הצטרפו על מנת לקבל מתכונים שווים, טיפים שימושיים, מבצעים והנחות