הוראות הכנה
1. בקערה קטנה טורפים את הביצים עם המלח והפלפל.
2. מחממים מחבת בגודל בינוני, ממיסים את החמאה.
3. כאשר החמאה נמסה, יוצקים פנימה את הביצים הטרופות. מיד טובלים את פרוות הלחם בביצים והופכים אותך, כל הצד שטבלנו תחילה יהיה כלפי מעלה. מבשלים במשך 1-2 דקות.
4. הופכים את כל החביתה, יחד עם פרוסות הלחם. מקפלים את הקצוות ככל הניתן. מוסיפים את הגינה ואת ואת העירית. מקפלים את פרוסות הלחם אחד מעל השניה. מטגנים במשך דקה נוספת.
5. מגישים חם!
הערות:
• חשוב לא להשתמש במחבת גדולה מדי, אחרת להכין את החביתה.
• ניתן להשתמש בכל גבינה שאתם אוהבים. אני השתמשתי בגבינת צ'דר בשלושה טעמים. אפשר להשתמש במוצרלה, גבינה צהובה, עמק, גאודה, בולגרית וכו'
האימייל שלך לא יוצג באתר