הוראות הכנה
1. חותכים את קצוות הלחם (את החלק הקשה) ומרדדים על ידי מערוך. מניחים בצד.
2. חותכים את הבננות לפרוסות, ממיסים 1 כף חמאה במחבת, מוסיפים את הבננות אל המחבת, מוסיפים סוכר ומבשלים כ3-4 דקות, עד לריכוך הבננות. מורידים מהאש ומניחים בצד.
3. בקערה, טורפים ביצים, חלב וקינמון.
4. ממלאים כל פרוסת לחם ב1-2 מתערובת המילוי, מורחים את הקצה של הלחם בתערובת הביצים, מגלגלים ואוטמים.
5. טובלים בתערובת הביצים הטורפות.
6. במחבת ממיסים 1-2 כפות חמאה, מטגנים את הפרנץ' טוסט עד להזהבה, הופכים ומטגנים גם מהצד השני.
7. מעבירים לנייר סופג.
8. מפזרים מעט אבקת זוכר ומגישים.
האימייל שלך לא יוצג באתר