מתכון לחיתוכיות תפוחים וקראמבל

מתכון לחיתוכיות תפוחים וקראמבל

16/1/2022
3 כוכבים (2 הצבעות)
...
אם אתם אוהבים פאי תפוחים אתם הולכים לאהוב את חטיפי הפאי האלה. שכבה של קראמבל עשיר ומעליו תפוחים עסיסיים ומעל כל זה עוד שכבת קראמבל. אם אתם אוהבים קינוחים קלים וטעימים, כדאי לכם לנסות את חיתוכיות תפוחים וקראמבל האלה.
רמת קושי
בינוני
מנות
12
זמן הכנה
¼1 שעות
זמן עבודה
30 דקות
מטבח
אמריקאי
מצרכים

    לקראמבל:
    • 3/4 2 כוסות שיבולת שועל עבה (250 גרם)
    • 1/2 1 כוסות+1 כף קמח (220 גרם)
    • 3/4 כוס סוכר חום (150 גרם)
    • 1/2 כוס סוכר לבן (100 גרם)
    • 1 כפית קינמון
    • 1/2 כפית מלח
    • 230 גרם חמאה, קרה
     
    למילוי:
    • 5 תפוחים
    • 2 כפות קמח (15 גרם)
    • 2-3 כפות סוכר
    • 1 כפית קינמון

הוראות הכנה

1. מחממים תנור ל 175 מעלות.
 
2. הכנת הקראמבל: בקערה גדולה מערבבים שיבולת שועל, קמח, סוכר חום, סוכר לבן, קינמון ומלח. מוסיפים חמאה קרה ומערבבים בעזרת הידיים עד להיווצרות גושים ופירורים. שומרים במקרר 2 כוסות מהתערובת לשימוש מאוחר יותר.
 
3. מהדקים בלחיצות את תערובת הקראמבל בתבנית.
 
4. אופים במשך 15 דקות, ומניחים בצד.
 
5. הכנת המילוי: מקלפים את התפוחים, פורסים לחתיכות דקות. מסדרים שכבת תפוחים על גבי הקראמבל.
 
6. מפזרים מעל שכבת התפוחים קמח, סוכר וקינמון. מפזרים מעל את הקראמבל ששמרנו במקרר.
 
7. אופים במשך 35 דקות, עד שמתקבל צבע זהוב שחום והתפוחים רכים.
 
8. מאפשרים להתקרר, לאחר מכן חותכים למלבנים.

תגובות (0)
השאר תגובה

האימייל שלך לא יוצג באתר

רישום למגזין

הצטרפו על מנת לקבל מתכונים שווים, טיפים שימושיים, מבצעים והנחות