הוראות הכנה
1. מחממים תנור ל 175 מעלות.
2. הכנת הקראמבל: בקערה גדולה מערבבים שיבולת שועל, קמח, סוכר חום, סוכר לבן, קינמון ומלח. מוסיפים חמאה קרה ומערבבים בעזרת הידיים עד להיווצרות גושים ופירורים. שומרים במקרר 2 כוסות מהתערובת לשימוש מאוחר יותר.
3. מהדקים בלחיצות את תערובת הקראמבל בתבנית.
4. אופים במשך 15 דקות, ומניחים בצד.
5. הכנת המילוי: מקלפים את התפוחים, פורסים לחתיכות דקות. מסדרים שכבת תפוחים על גבי הקראמבל.
6. מפזרים מעל שכבת התפוחים קמח, סוכר וקינמון. מפזרים מעל את הקראמבל ששמרנו במקרר.
7. אופים במשך 35 דקות, עד שמתקבל צבע זהוב שחום והתפוחים רכים.
8. מאפשרים להתקרר, לאחר מכן חותכים למלבנים.
האימייל שלך לא יוצג באתר