הוראות הכנה
1. מחממים תנור ל180 מעלות. מכינים תבנית בגודל 33X22 ומניחים בצד.
2. אל קערה גדולה מנפים קמח, אבקת קקאו, סותה לשתייה ומלח. מערבבים ומניחים בצד.
3. בקערה גדולה נפרדת, מערבלים חמאה רכה וסוכר עד לאיחוד. מוסיפים את הביצים (אחת בכל פעם) ומערבלים עד לאיחוד. מוסיפים שמן, חומץ, תמצית וניל ומערבלים עד לאיחוד. מוסיפים ריוויון ומערבלים שוב עד לאיחוד. בהדרגה מוסיפים את תערובת הקמח ומערבבים עד לאיחוד מלא וללא גושים. לבסוף מוסיפים את צבע המאכל ומערבלים, תחילה מוסיפים כף אחת, אם לא מספיק מוסיפים עוד קצת, עד לקבלת הצבע הרצוי.
4. יוצקים את הבלילה אל התבנית ואופים במשך 35-40 דקות.
5. נותנים לעוגה להתקרר באופן מלא ואחר כך מפוררים את העוגה לפירורים. מוסיפים גבינת שמנת ומערבבים עד לאיחוד.
6. מתערובת שנוצר יוצרים כדורים קטנים. מסדרים אותם על גבי צלחת ומעבירים למקרר למשך 15 דקות לפחות.
7. קוצצים את השוקולד הלבן, מעבירים לקערה חסינת חום ומניחים מעל סיר עם מים מבעבעים (לא מים רותחים). ממיסים את השוקולד.
8. בעזרת מזלג טובלים את הכדורים בשוקולד המומס, מנערים היטב ומעבירים לתבנית מרופדת בנייר אפייה. מעבירים למקרר עד שהשוקולד מתייצב.
9. יש לשמור במקרר.
האימייל שלך לא יוצג באתר