הוראות הכנה
1. קוצצים את השוקולד ומניחים בקערה חסינת חום.
2. מוסיפים את ממרח הלוטוס ומניחים את הקערה מעל סיר עם מים רותחים (בן מארי). ממיסים את השוקולד לחלוטין.
3. מורידים מהאש, מוסיפים את גבינת השמנת ומערבבים עד לאיחוד.
4. מכסים ומכניסים למקרר למשך שעה או עד להתייצבות. בינתיים מרסקים את העוגיות לכדי פירורים.
5. יוצרים כדורים קטנים מהתערובת.
6. מגלגלים כל כדור בעוגיות המרוסקות, עד שכל הכדור מצופה כולו. מאחסנים במקרר עד להגשה.
הערות:
• האם ניתן לוותר על גבינת השמנת? כן, זה אפשרי, אבל הטראפלס יצאו מאוד מתוקים ככה.
• ניתן להשתמש גם רק בסוג אחד של שוקולד לבחירתכם.
• ניתן לצפות גם בקוקוס טחון.
האימייל שלך לא יוצג באתר