28/5/2023
3 כוכבים
(1 הצבעות)
...
בראוניז לוטוס – קינוח מושלם לאוהבי לוטוס. בראוני פאדג'י במילוי של ממרח לוטוס וציפוי של עוגיות לוטוס. אם נמאס לכם בראוניז רגילים ואתם רוצים לנסות משהו חדש, זה בדיוק מה שאתם צריכים.
מצרכים
- 200 גרם שוקולד מריר
- 115 גרם חמאה
- 3 ביצים
- 1/2 כוס + 2 כפות (125 גרם) סוכר לבן
- 1/2 כוס (100 גרם) סוכר חום
- 1/4 כפית מלח
- 1 כפית תמצית וניל
- 1/2 כוס + 1כף (90 גרם) קמח
- 1/4 כוס (30 גרם) אבקת קקאו
- 1/2 כוס (115 גרם) ממרח לוטוס
- 8 עוגיות לוטוס
הוראות הכנה
- מחממים תנור ל180 מעלות. מרפדים את התחתית של תבנית אפייה מרובעת 20 ס"מ בנייר אפייה. משמנים את הנייר אפייה בחמאה, מניחים בצד.
- קוצצים את השוקולד ומעבירים לקערה חסינת חום, מוסיפים חמאה ומניחים את הקערה על סיר עם מים מבעבעים (בן-מארי). ממיסים לגמרי ומניחים בצד להתקרר מעט.
- בקערה גדולה מניחים סוכר לבן, סוכר חום, ביצים, מלח ותמצית וניל. מקציפים עד לקבלת תערובת בהירה ותפוחה.
- יוצקים פנימה באיטיות את תערובת השוקולד תוך כדי ערבוב מתמיד. מערבבים עד לאיחוד וקבלת מרקם חלק.
- מנפים פנימה קמח ואבקת קקאו. מקפלים רק עד לאיחוד. לא לערבב יתר על המידה.
- יוצקים מחצית מהבלילה, ואז מוסיפים 3-4 כפות ממרח הלוטוס. יוצקים את יתרת הבלילה ומוסיפים מעל עוד 4-5 כפות ממרח לוטוס.
- מסדרים 8 עוגיות לוטוס על גבי הבלילה.
- אופים במשך 25-30 דקות.
- מניחים להתקרר מעט, ואז חותכים למלבנים/ריבועים.
האימייל שלך לא יוצג באתר