צ'וקוטורטה - עוגת ביסקוויטים ארגנטינאית

צ'וקוטורטה - עוגת ביסקוויטים ארגנטינאית

26/12/2022
5 כוכבים (1 הצבעות)
...
צ'וקוטורטה -עוגת שכבות שוקולדית ארגנטינאית. עוגת צ'וקוטורטה היא אחת העוגות הקלות להכנה שיש, אך יחד עם זאת גם אחת העוגות הכי טעימות. שכבות של ביסקוויט שוקולד טבולות, בינהן קרם של ריבת חלב וכל זה מצופה בשוקולד מגורד. עוגת יום הולת ארגנטינאית קלאסית שאתם חייבים להכיר.
רמת קושי
קל
מנות
16
זמן הכנה
20 דקות
זמן עבודה
20 דקות
מטבח
ארגנטינאי
מצרכים
    • 500 גרם ביסקוויטים שוקולד
    • 675 גרם גבינת שמנת
    • ¼2 כוסות (675 גרם) ריבת חלב
    • קפה/חלב או קפה+חלב
    • שוקולד מגורד (אופציונלי)
הוראות הכנה
  1. בקערה גדולה מערבבים ריבת חלב עם גבינת שמנת עד לקבלת קרם חלק.
  2. מכינים קערה עם חלב או קפה או קפה מעורבב עם חלב (לטבילת הביסקוויטים).
  3. טובלים כל ביסקוויט בנוזל למשך שנייה. מסדרים שכבה של ביסקוויטים טבולים בתחתית תבנית אפייה מרובעת בגודל 20X20 ס"מ. לאחר מכן מורחים שכבה של קרם. חוזרים על התהליך 4 פעמים נוספות (סה"כ 5 שכבות). השכבה האחרונה צריכה להיות שכבת ביסקוויט.
  4. מכסים ומכניסים למקרר למשך 6 שעות או למשך הלילה. שומרים מעט קרם לקישוט.
  5. מוציאים את העוגה מהמקרר, משחררים מהתבנית והופכים על כלי הגשה, מורחים שכבת קרם. מקשטים את העוגה כרצונכם בשאריות הקרם (ניתן לראות הדגמה בסרטון). מפזרים מעט שבבי שוקולד באמצע העוגה (אופציונלי).
  6. מגישים!

צ'וקוטורטה

תגובות (0)
השאר תגובה

האימייל שלך לא יוצג באתר

רישום למגזין

הצטרפו על מנת לקבל מתכונים שווים, טיפים שימושיים, מבצעים והנחות