מתכון לפלובה מושלמת | איך מכינים פבלובה

מתכון לפלובה מושלמת | איך מכינים פבלובה

2/12/2021
4 כוכבים (9 הצבעות)
...
מתכון לפבלובה מושלמת, רכה ואוורירית מפנים, פריכה מבחוץ. מקושטת בקפצת טעימה ותותים. עוגת פבלובה קלה להכנה. קינוח כשר לפסח, ללא קמח וללא גלוטן. אם חשבתם שלהכין פבלובה זה מסובך, תנסו את המתכון הזה ותגלו כמה זה פשוט.
רמת קושי
בינוני
מנות
8
זמן הכנה
½1 שעות
זמן עבודה
20 דקות
מטבח
עולמי
מצרכים

    למרנג:
    • 4 חלבונים (כ140 גרם), בטמפרטורת החדר
    • 1 כוס (200 גרם) סוכר
    • קורט מלח
    • 2 כפיות חומץ
    • 2 כפיות קורנפלור
    • 1 כפית תמצית וניל
     
    לקצפת:
    • ½1 כוסות (360 מ"ל) שמנת מתוקה, קרה
    • 3 כפות (23) גרם אבקת סוכר
    • 1 כפית תמצית וניל
    • תותים לקישוט

הוראות הכנה

1. מחממים תנור ל160 מעלות.
 
2. על גבי נייר אפייה מניחים צלחת או כלי עגול בקוטר 20 ס"מ ומשרטטים עיגול. מניחים את נייר האפייה על גבי תבנית אפייה עם הצד המשוררט כלפי מטה. מניחים בצד.
 
3. בקערה גדולה ונקייה שמים חלבונים וקורט מלח. מקציפים במהירות גבוהה עד לקבלת קצף רך, כ2 דקות. בהדרגה מתחילים להוסיף סוכר ומקציפים עד לקבלת קצף יציב ומבריק. מוסיפים חומץ, קורנפלור ותמצית וניל. מערבלים במהירות נמוכה עד לאיחוד.
 
4. מורחים את המרנג על גבי העיגול המשורטט ויוצרים גומה קטנה במרכז.
 
5. מעבירים את הפבלובה לתנור ומיד מנמיכים את החום ל120 מעלות. אופים במשך 75 דקות, אחר כך מכבים את התנור ומשאירים את הפבלובה בתנור עד להצטננות מוחלטת.
 
6. מכינים את הקצפת: בקערה גדולה מקציפים שמנת, וניל וסוכר עד לקבלת קצפת יציבה.
 
7. ממלאים את הפבלובה בקצפת ומקשטים בתותים טריים.
תגובות (1)
  • ר
    רחל עוזזיאל
    20/4/2022

    מתכון מוצלך

    הגב
השאר תגובה

האימייל שלך לא יוצג באתר

רישום למגזין

הצטרפו על מנת לקבל מתכונים שווים, טיפים שימושיים, מבצעים והנחות