פודינג בננה של מגנוליה בייקרי

פודינג בננה של מגנוליה בייקרי

16/1/2022
3 כוכבים (6 הצבעות)
...
המתכון הזה הוא המתכון המקורי של מאפיית מגנוליה, המאפיה הניו יורקית המפורסמת. הקינוח הזה מורכב מעוגיות וניל תוצרת בית, פודינג וניל ופרוסות בננה. אם מעולם לא ניסיתם פודינג בננה, כדאי לכם לנסות אותו, הקינוח הזה מתוק, קרמי וסופר טעים, לא פלא שאנשים מכל העולם מחכים בתור לקינוח הזה!
רמת קושי
קל
מנות
10
זמן הכנה
4 שעות
זמן עבודה
30 דקות
מטבח
אמריקאי
מצרכים
    לעוגיות:
    • 1/3 1 כוסות קמח (190 גרם) 
    • 3/4 כפית אבקת אפייה
    • 1/4 כפית מלח
    • 1/2 כוס חמאה, רכה (115 גרם)
    • 1/2 כוס אבקת סוכר (62 גרם)
    • 1/4 כוס סוכר (50 גרם) 
    • 1 ביצה, גדולה
    • 1 כף תמצית וניל
    • 1 כף חלב
     
    לפודינג:
    • 2/3 פחית חלב מרוכז ממותק (270 גרם)
    • כוס אחת מים קרים (240 מ"ל) 
    • 80 גרם אינסטנט פודינג וניל 
    • 2 כוסות שמנת מתוקה (480 מ"ל) 
     
    להרכבה:
    • עוגיות וניל
    • 3-4 בננות
הוראות הכנה

1. להכנת העוגיות: מחממים תנור ל175 מעלות.
 
2. בקערה גדולה  מערבלים שמנת מתוקה, חמאה, אבקת סוכר וסוכר. מוסיפים את הביצה, תמצית הוניל והחלב, מערבלים עד לאיחוד.
 
3. מנפים פנימה קמח, אבקת אפייה ומלח. מערבבים עד לאיחוד. מכניסים למקרר למשך 20-30 דקות.
 
4. לוקחים כ1/2 כפית מהבצק. מעצבים לכדורים ומניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה, שומרים על עוגיות במרחק של כ -1/2 1 סנטימטרים, מכיוון שהבלילה מתפשטת באפייה.
 
5. אופים 10-12 דקות, עד שהשוליים מזהיבים, מניחים להתקרר על גבי רשת.
 
6. מכינים את הפודינג: בקערה גדולה מערבלים חלב מרוכז ממותק עד לקבלת תערובת אחידה. מוסיפים את תערובת האינסטנט פודינג ומערבלים, עד לאיחוד. מכסים ומעבירים למקרר למשך 3-4 שעות לפחות.
 
7. בקערה גדולה מקציפים את השמנת המתוקה עד קבלת קצפת יציבה. מקפלים את הקצפת לתערובת הפודינג עד שלא נשארים פסים.
 
8. הרכבה: מסדרים 1-2 שברי עוגיות בתחתית צלחת/ כוס ההגשה, ואז מורחים 1-2 כפות מהפודינג, ואז מסדרים מעט פרוסות בננה. חוזרים על התהליך פעם נוספת. מכסים ומעבירים למקרר למשך 6 שעות לפחות או למשך הלילה.
 
9. לפני ההגשה מקשטים את החלק העליון בשברי עוגיות ופרוסות בננה.

תגובות (2)
  • ל
    ליאורה
    27/2/2023

    בוקר טוב הבלוג מהמם וגם המתכונים האם הבננות נשארות טעימות בזמן שהם כמה ימים במקרר כמובן לאחר הכנת הקינוח ? או שזה מתכון לאותו ערב?

    הגב
  • The Cooking Foodie logo
    The Cooking Foodie
    1/4/2023

    היי, תודה! אפשר להשאיר את הקינוח במקרר במשך 2-3 ימים ועדיין ישאר טעים.

    הגב
השאר תגובה

האימייל שלך לא יוצג באתר

רישום למגזין

הצטרפו על מנת לקבל מתכונים שווים, טיפים שימושיים, מבצעים והנחות