הוראות הכנה
1. בקערה מערבבים פרוסות בקר, רוטב סויה, פלפל שחור וקורנפלור. מניחים בצד.
2. בקערה קטנה מערבבים את כל מרכיבי הרוטב, עד לאיחוד.
3. בווק או במחבת מרתיחים מים. למים הרתוחים מוסיפים פרחי ברוקולי ורצועות גזר, חולטים במשך 2 דקות. מסננים ומניחים בצד.
4. מחממים 1-2 כפות שמן במחבת גדולה או בווק. מוסיפים את הבקר הפרוס וצורבים 4-5 דקות, או עד שהוא מבושל. מוציאים מהתבנית ומניחים בצד.
5. באותה מחבת מחממים 1-2 כפות שמן, מוסיפים בצל פרוס ומטגנים 2 דקות. מוסיפים ג'ינג'ר ושום מגוררים ומבשלים במשך דקה. מוסיפים את הבקר, הגזר הברוקולי והרוטב. מטגנים ומערבבים במשך 2 דקות. מוסיפים בצל ירוק, צ'ילי אדום ומבשלים עוד דקה.
6. מגישים ומקשטים בבצל ירוק ושומשום קלוי.
האימייל שלך לא יוצג באתר