בראוניז בננה ואגוזי מלך

בראוניז בננה ואגוזי מלך

25/10/2023
5 כוכבים (1 הצבעות)
...
קינוח בריא נוסף שאתם חייבים לנסות: בראוניז בננה ושיבלת שועל ללא ביצים וללא קמח. הבראוניז האלה לא רק בריאים יותר, הם גם ממש קלים להכנה וטעימים במיוחד.
רמת קושי
קל
מנות
12
זמן הכנה
40 דקות
זמן עבודה
10 דקות
מטבח
עולמי
מצרכים
    • 3 בננות בשלות (כ-300 גרם)
    • 200 גרם יוגורט (יוגורט טבעוני לגרסת פרווה)
    • 1/4 כוס + 2 כפות (75 גרם) סוכר
    • 2/3 כוס (60 גרם) שיבולת שועל עבה *או קמח שיבולת שועל
    • 1/2 כוס (60 גרם) אבקת קקאו
    • 60 גרם שוקולד מריר + 20 גרם לטופוניג
    • 40 גרם אגוזי מלך + 20 גרם לטופינג
הוראות הכנה
  1. מחממים את התנור ל-180 מעלות. מרפדים תבנית אפייה (20 ס"מ על 20 ס"מ) בנייר אפייה.
  2. מועכים את הבננות עם מזלג ואז מוסיפים את היוגורט והסוכר. מערבבים עד לאיחוד.
  3. מוסיפים פנימה את קמח שיבולת השועל ואבקת הקקאו ומערבבים עד לאיחוד. מוסיפים פנימה את השוקולד הקצוץ והאגוזי מלך.
  4. מעבירים את בלילת הבראוניז לתבנית האפייה ומפרזים את שאר השוקולד והאגוזי מלך.
  5. אופים במשך 30 דקות. מניחים להצטנן בתבנית 5 דקות, ואז משחררים מהתבנית ומניחים לבראוניז להתקרר לחלוטין.
  6. חותכים לריבועים ומגישים.
תגובות (0)
השאר תגובה

האימייל שלך לא יוצג באתר

רישום למגזין

הצטרפו על מנת לקבל מתכונים שווים, טיפים שימושיים, מבצעים והנחות