הוראות הכנה
פרחי כרובית בשמן זית:
1. מחממים תנור ל220 מעלות.
2. חותכים את הכרובית לפרחים קטנים-בינוניים.
3. מניחים את פרחי הכרובית בקערה, מוסיפים את התבלינים ושמן הזית ומערבבים היטב, עד שהכל מכוסה.
4. מעבירים לתבנית מרופדת בנייר אפייה ואופים במשך כ20 דקות. עד להזהבה-השחמה קלה.
5. מגישים עם הרוטה האהוב עליכם.
פרחי כרובית קריספיים בפירורי לחם:
1. מחממים תנור ל200 מעלות.
2. חותכים את הכרובית לפרחים קטנים-בינוניים ומבשלים בסיר גדול עם מים מלוחים במשך כ5 דקות. מסננים היטב.
3. מכינים שתי קערות: בקערה אחת מערבבים פירורי לחם, שומשום ואת כל התבנלינים. בקערה שניה טורפים את הביצים עם כ1/4 כםית מלח.
4. טובלים את פרחי הכרובית בביצים הטרופות ואחר כך מכסים בתערובת פירורי הלחם.
5. מסדרים על גבי תבנית מרודפת בנייר אפייה, מתיזים מעט שמן, אופים במשך 35-40 דקות, עד להזהבה.
6. מגישים עם הרוטב האהוב עליכם.
פרחי כרובית ברוטב לימון ושום:
1. מחממים תנור ל200 מעלות.
2. חותכים את הכרובית לפרחים קטנים-בינוניים.
3. מניחים את פרחי הכרובית בקערה, מוסיפים את התבלינים, גרידת לימון, מיץ לימון, פרמזן ושמן הזית ומערבבים היטב, עד שהכל מכוסה.
4. מעבירים לתבנית מרופדת בנייר אפייה ואופים במשך כ20-25 דקות. עד להזהבה-השחמה קלה.
5. מגישים עם הרוטב האהוב עליכם.
פרחי כרובית ברוטב חרדל:
1. מחממים תנור ל190 מעלות.
2. חותכים את הכרובית לפרחים קטנים-בינוניים ומבשלים בסיר גדול עם מים מלוחים במשך כ5 דקות. מסננים היטב.
3. בקערה מערבבים חרדל, מיונז, דבש, שמן זית, מלח ופלפל.
4. טובלים את פרחי הכרובית ברוטב (לא ליצור שכבה עבה מדי של רוטב) ומסדרים על גבי תבנית מרופדת בנייר אפייה.
5. אופים במשך 20-25 דקות, עד להזהבה.
6. מגישים עם הרוטב האהוב עליכם.
מתכונים מדהימים.
הגבהאימייל שלך לא יוצג באתר