האורחים שלכם בשבועות לא יפסיקו לבקש את המתכון: פוסט לימון
4/6/2024
5 כוכבים
(1 הצבעות)
...
פוסט לימון - זהו קינוח בריטי מפורסם אשר מורכב מכמה מצרכים בסיסיים: לימונים, סוכר ושמנת. הקינוח הזה הוא עדין, טעים וקל להכנה.
מצרכים
- 5 לימונים
- 1/3 כוס (80 מ"ל) מיץ לימון
- 2 כפות גרידת לימון
- 1/2 כוס + 2 כפות (125 גרם) סוכר
- 2 כוסות (480 מ"ל) שמנת מתוקה
- 1 כפית מחית וניל (לא חובה)
הוראות הכנה
- שוטפים היטב את הלימונים ונותנים להם להתייבש.
- חותכים את הלימונים לשניים לאורך, ואז בעזרת כף, מוציאים את החלק הפנימי של הלימונים. עשו זאת בזהירות רבה.
- מניחים את מילוי הלימונים במסננת וסוחטים 1/3 כוס מיץ לימון.
- בסיר קטן מערבבים סוכר וגרידת לימון. מוסיפים שמנת מתוקה.
- מחממים על אש בינונית-נמוכה, מביאים לרתיחה תוך כדי ערבוב מתמיד. מבשלים כ-3 דקות. *עד שרואים בעבוע עדין.
- מסירים מהאש, מוסיפים מיץ לימון, וניל ומערבבים לאיחוד. מניחים להתקרר במשך 10 דקות.
- מסננים דרך מסננת כדי להסיר גרידת לימון - שלב זה הוא אופציונלי.
- יוצקים את התערובת אל תןך קליפות הלימון הריקות. ניתן גם להגיש בכוסות.
- מניחים להתקרר לחלוטין לטמפרטורת החדר, ולאחר מכן מכניסים למקרר לשעתיים לפחות או עד להתייצבות. שומרים מכוסה במקרר.
האימייל שלך לא יוצג באתר