הוראות הכנה
1. משמנים תבנית בגודל 18X22 ס"מ ומרפדים בנייר אפייה.
2. בסיר בגודל בינוני שמים חמאה, שוקולד לבן, חלב מרוכז, ומלח. מניחים את הסיר על גבי להבה נמוכה וממיסים תוך כדי ערבוב מתמיד. כאשר התערובת נמסה לחלוטין ממשיכים לבשל במשך כ3-5 דקות, עד שהתערובת מסמיכה קלות, יש לעשות זאת בזהירות ולא לבשל יתר על המידה.
3. מסירים מהאש ומוסיפים את הפיסטוקים, חמוציות ותמצית וניל. מערבבים היטב.
4. יוצקים את התערובת אל התתבנית. מורחים בצורה אחידה.
5. מעבירים להתייצות במקרר לכ3 שעות לפחות. מחלצים מהתבנית וחותכים לריבועים קטנים.
הערות:
• יש לשמור את הפאדג' במקרר.
• ניתן להשתמש בכל סוג של אגוזים או פירות יבשים.
האימייל שלך לא יוצג באתר