הוראות הכנה
1. לקלתית: במעבד מזון מרסקים את הביסקווטים ואת הקינדר, מוסיפים חמאה ומעבדים עד לאיחוד. מעבירים לתבנית קפיצית בקוטר 20 ס"מ. משטחים את שכבת הביסקוויטים ומעבירים למקרר בזמן שמכינים את המילוי.
2. למילוי: בקערה קטנה מערבבים את הג'לטין והמים, מניחים בצד לכ10 דקות לספוח.
3. בקערה גדולה מערבבים את גבינת השמנת ואבקת הסוכר. ממיסים את הקינדר במיקרו בפולסים של 15 שניות עד שהכל נמס. מוסיפים אל תערובת הגבינה ומערבלים עד לקבלת תערובת אחידה וחלקה. מוסיפים שמנת מתוקה, תמצית וניל ומקציפים עד לקבלת תערובת אוורירית.
4. ממיסים את הג'לטין במיקרו במשך 15 שניות. מוסיפים 2 כפות מתערובת עוגת הגבינה אל הג'לטין ומערבבים עד לאיחוד. יוצקים בחזרה אל תערובת עוגת הגבינה ומערבבים עד לאיחוד מלא.
5. יוצקים על גבי הקלתית ומעבירים להתייצבות במקרר למשך 6 שעות לפחות.
6. קישוט העוגה: מחלצים את העוגה מהתבנית. מזלפים את השוקולד המומש על גבי העוגה כפי שניתן לראות בסרטון. בקערה, מקציפים שמנת, אבקת סוכר ותמצית וניל עד לקצפת יציבה. מעבירים לשק זילוף ומזלפים את הקצפת על גבי העוגה. חותכים 2 חטיפים קינדר בואנו לקוביות ומניחים כל קוביה על גבי הקצפת.
האימייל שלך לא יוצג באתר