עוגיות תפוחים קלות להכנה

עוגיות תפוחים קלות להכנה

18/9/2023
5 כוכבים (1 הצבעות)
...
מתכון לעוגיות תפוחים רכות – עוגיות תפוחים קלות להכנה, אווריריות ומעט חמאתיות. מתכון קל להכנה, מהיר לטעים להפליא. מתכון מושלם לראש השנה, לשבירת הצום או סתם אם בא לכם להתפנק על עוגיות פשוטות וטעימות שאשפר להכין מרסק תפוחים.
רמת קושי
קל
מנות
16
זמן הכנה
30 דקות
זמן עבודה
10 דקות
מטבח
עולמי
מצרכים
    • 115 גרם חמאה, רכה
    • 1/2 כוס + 2 כפות (125 גרם) סוכר חום
    • 1 ביצה, גדולה
    • 3/4 1 כוסות (250 גרם) קמח
    • ½1 כפית אבקת אפייה
    • 1/4 כפית סודה לשתייה
    • 1/4 כפית מלח
    • 1/4 כפית קינמון
    • 3/4 כוס + 1 כף (200 גרם) רסק תפוחים, לא ממותק
    • 1/3 כוס אגוזי מלך קצוצים (אופציונלי)
הוראות הכנה
  1. מחממים תנור ל200 מעלות. מרפדים שתי תבניות אפייה בנייר אפייה ומניחים בצד.
  2. בקערה מערבבים חמאה וסוכר עד לקבלת קרם בהיר. מוסיפים ביצה, תמצית וניל ומערבבים עד לאיחוד.
  3. מוסיפים רסק תפוחים ומערבבים עד לאיחוד.
  4. בקערה נפרדת מערבבים קמח, אבקת אפייה, סודה לשתייה, מלח וקינמון.
  5. מוסיפים את תערובת הקמח לתערובת הרטובה ומערבבים רק עד לאיחוד. מוסיפים אגוזי מלך קצוצים ומערבבים.
  6. גורפים חלק מהבלילה ככף גדושה ומניחים על תבנית אפייה.
  7. אופים במשך 10-12 דקות או עד להזהבה קלה.
תגובות (0)
השאר תגובה

האימייל שלך לא יוצג באתר

רישום למגזין

הצטרפו על מנת לקבל מתכונים שווים, טיפים שימושיים, מבצעים והנחות