הוראות הכנה
1. מרפדים תבנית אפייה בנייר אפייה ומניחים בצד.
2. קוצצים את השוקולד ומניחים בקערה חסינת חום.
3. בסיר קטן מניחים את חלב הקוקוס, הסוכר והמלח, מביאים לרתיחה, מכבים את האש ויוצקים מעל השוקולד. מוסיפים תמצית וניל, נותנים לעמוד במשך 2 דקות, לאחר מכן מערבבים עד שהכל נמס.
4. מוסיפים מיד את שיבולת השועל ומערבבים עד לאיחוד.
5. בעזרת כף מניחים את תערובת העוגיות על גבי נייר האפייה, מעצבים בצורה עגולה כל עוגייה.
6. מניחים להתקרר לטמפרטורת החדר, לאחר מכן מעבירים להתייצבות במקרר למשך 1-2 שעות.
7. שומרים את העוגיות במקרר עד להגשה. ניתן לשמור עד לשבוע.
האימייל שלך לא יוצג באתר