עוגיות לימון רכות

עוגיות לימון רכות

4/2/2022
3 כוכבים (8 הצבעות)
...
מתכון לעוגיות לימון רכות – עוגיות לימון ביתיות קלות להכנה, מתוקות ומלאות בטעמי לימון כמו שאתם אוהבים! אם אתם חובבי לימון בקינוחים, אתם בטוח הולכים לאהוב את העוגיות הללו. הן רכות, פשוטות להכנה ומעולות עם התה או הקפה.
רמת קושי
קל
מנות
24
זמן הכנה
שעה
זמן עבודה
10 דקות
מטבח
עולמי
מצרכים

    • 115 גרם חמאה, רכה
    • 3/4 כוס סוכר (150 גרם)
    • 1 ביצה
    • 1 כפית תמצית וניל
    • 1 כף גרידת לימון
    • 2 כפות מיץ לימון
    • 1/3 1 כוסות קמח (190 גרם)
    • 1 כפית אבקת אפייה
    • 1/4 כפית מלח
    • אבקת סוכר לציפוי
הוראות הכנה

  1. בקערה גדולה מניחים חמאה רכה וסוכר, מערבלים עד לקבלת מרקם קרמי.
  2. מוסיפים את הביצה ומערבלים עד לאיחוד. מוסיפים גרידת לימון, מיץ לימון, תמצית וניל ומערבלים עד לאיחוד.
  3. מנפים פנימה קמח, אבקת אפייה ומלח. מקפלים עד להיווצרות בצק אחיד ורך (בשלב זה ניתן להוסיף גם צבע מאכל ג'ל צהוב). מכסים ומעבירים למקרר למשך שעה.
  4. מחממים תנור ל180 מעלות.
  5. מוציאים את הבצק מהמקרר ויוצרים כדורים קטנים. מכסים כל כדור באבקת סוכר ומסדרים אותם על גבי תבנית אפייה, במרווחים של 2 ס"מ זה מזה.
  6. אופים במשך 10-12 דקות.
  7. מניחים לעוגיות להתקרר במשך 5 דקות לפני שמעבירים לרשת צינון.
תגובות (0)
השאר תגובה

האימייל שלך לא יוצג באתר

רישום למגזין

הצטרפו על מנת לקבל מתכונים שווים, טיפים שימושיים, מבצעים והנחות