17/12/2022
2.5 כוכבים
(6 הצבעות)
...
מתכון לעוגיות בננה הכי קלות להכנה. העוגיות האלה לא רק קלות להכנה, אלא גם טעימות להפליא. היופי בעוגיות הללו הוא שניתן להוסיף להן איזה תוספות שאוהבים, כמו למשל: אגוזים שאתם אוהבים, חמוציות, צימוקים, שוקולד צ'יפס ועוד. עוגיות בננה ושיבולת שועל הן עוגיות נהדרות להכנה שאין לכם הרבה זמן לאפיה אך אתם עדיין רוצים עוגיות שיהיו מושלמות ליד התה או הקפה.
מצרכים
- 1 בננה גדולה, בשלה
- 1/2 כוס (115 גרם) חמאה, מומסת
- 1/2 כוס (100 גרם) סוכר
- 3/4 1 כוסות (250 גרם) קמח
- 1/2 כוס (45 גרם) שיבולת שועל דקה
- 1/2 כפית קינמון
- 1/2 כפית אבקת אפייה
- 1/4 כפית מלח
- 1/3 כוס אגוזי מלך, קצוצים גס
- אופציונלי: צימוקים, חמוציות מיובשות, שוקולד צ'יפס
הוראות הכנה
- מחממים תנור ל180 מעלות, מרפדים שתי תבניות אפייה בנייר אפייה ומניחים בצד.
- בקערה גדולה מועכים את הבננה.
- מוסיפים חמאה מומסת ומערבבים עד לאיחוד.
- מוסיפים סוכר ומערבבים עד לאיחוד. מוסיפים קמח, שיבולת שועל, אבקת אפייה, קינמון, מלח, אגוזים קצוצים ומערבבים עד להטמעה.
- יוצרים מהבלילה כדורים קטנים ומסדרים אותם על תבנית האפייה. משטחים מעט.
- אופים במשך 12-14 דקות, עד להזהבה.
- מצננים במשך 5-10 דקות.
אפשר להחליף את החמאה?
הגבהאימייל שלך לא יוצג באתר