הוראות הכנה
מאפינס בננה ושיבולת שועל:
1. מחממים תנור ל180 מעלות.
2. בקערה גדולה, מועכים את הבננות, מוסיפים ביצים, חלב, דבש ותמצית וניל. מערבבים היטב.
3. בקערה נפרדת מערבבים שיבולת שועל, אבקת אפייה ומלח.
4. מערבבים את המצרכים היבשים והרוטבים. מחלקים באופן שווה בין תבניות מאפינס. מפזרים מעל נטיפי שוקולד.
5. אופים במשך 25-30 דקות, עד להזהבה.
6. מקררים לפני ההגשה.
פנקייק בננה ושיבולת שועל:
1. בקערה גדולה מועכים בננות, מוסיפים ביצים ומערבבים. מוסיפים תמצית וניל, קינמון, מלח וקמח שיבולת שועל. מערבבים עד לאיחוד מלא.
2. מחממים מחבת על אש בינונית, ממיסים שמן קוקוס, יוצקים כ1/4 כוס מהבלילה ומטגנים 1-2 דקות מכל צד.
עוגיות שיבולת שועל:
1. מחממים תנור ל170 מעלות.
2. בקערה גדולה מערבבים שיבולת שועל, קמח, אבקת אפיה, קינמון ומלח.
3. בקערה נפרדת מערבבים ביצה, סירופ מייפל, תמצית וניל ושמן קוקוס.
4. מעבירים את החומרים הרטובים אל היבשים ומערבבים עד לאיחוד מלא. מוסיפים שוקולד צ'יפס ומערבבים שוב.
5. מגלגלים לכדורים, מניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה. משטחים קלות.
6. אופים 12-13 דקות או עד שהעוגיות מזהיבות.
חטיפי גרנולה בריאים:
1. מחממים תנור ל170 מעלות. מרפדים תבנית אפיה בגודל 20X25 עם נייר אפיה.
2. בקערה גדולה מערבבים את כל החומרים היבשים. בקערה נפרדת מערביים את החומרים הרטובים. מוסיפים את התרובת הרטובה אל היבשה ומערבבים היטב לאיחוד מלא.
3. מעבירים אל תבנית האפיה, לוחצים ומשטחים את התערובת.
4. אופים 30 דקות או עד להזהבה. מוצאים מהתנור ונותנים להתקרר בתוך התבנית. שלב זה חשוב אחרת הגרנולה לא תתקשה ולא תצליחו לחתוך לחטיפים.
5. מוצאים מהתבנית וחותכים לחטיפים.
האימייל שלך לא יוצג באתר