מתכון לעוגת ביסקוויטים אוראו

מתכון לעוגת ביסקוויטים אוראו

16/1/2022
2.5 כוכבים (7 הצבעות)
...
עוגת ביסקוויטים אוראו – כולם מכירים ומכינים את עוגת הביסקוויטים הקלאסית, אבל מה לגבי עוגת ביסקוויטים עם עוגיות אוראו? המתכון הזה משדרג את המתכון הקלאסי והופך אותו חביב על ילדים ומבוגרים כאחד. הקינוח הזה מושלם לחג השבועות, לימי הולדת, לאירועים מיוחדים או סתם עם בא לכם להתפנק.
רמת קושי
קל
מנות
14
זמן הכנה
1 שעה
זמן עבודה
20 דקות
מטבח
עולמי
מצרכים

    לעוגה:
    • 48 עוגיות אוראו
    • 620 גרם גבינת שמנת
    • 1/2 1 כוסות שמנת מתוקה, קרה (360 מ"ל)
    • 2 כפיות תמצית וניל
    • 2/3 כוס אבקת סוכר (85 גרם)
     
    לציפוי:
    • 1/2 כוס שמנת מתוקה (120 מ"ל)
    • 100 גרם שוקולד מריר
    • 6-8 עוגיות אוראו

הוראות הכנה

1. הכנת העוגה: בקערה גדולה מניחים גבינת שמנת, אבקת סוכר ותמצית וניל.  מערבלים עד קבלת תערובת חלקה ואחידה.
 
2. בקערה נפרדת מקציפים שמנת מתוקה עד קבלת קצפת רכה. מקפלים בהדרגה אל תערובת גבינת השמנת.
 
3. מניחים עוגיות אוראו בתחתית התבנית (32 על 22 ס"מ). מורחים חצי מכמות הקרם על שכבת האוראו. מניחים שכבה נוספת של עוגיות אוראו, לאחר מכן מורחים את שאר הקרם מעל שכבת העוגיות. מכסים ומעבירים למקרר למשך 4 שעות לפחות.
 
4. הכנת הגנאש: קוצצים את השוקולד ומניחים בקערה חסינה לחום. מחממים את השמנת המתוקה בסיר קטן על אש בינונית, עד לרתיחה. יוצקים את השמנת המתוקה על השוקולד, נותנים לעמוד במשך 2 דקות, מערבבים עד שהכל נמס.
 
5. יוצקים את הגנאש מעל העוגה, מחלקים באופן שווה. מעבירים למקרר למשך שעה או עד להתייצבות.
 
6. מרסקים  את עוגיות האוראו לכדי פירורים. מפזרים מעל שכבת הגנאש (שלב זה אופציונלי).

תגובות (3)
  • ר
    רעות
    31/5/2024

    שלום האם ניתן להחליף ו/או לשלב חלק מהכמות של הגבינת שמנת לגבינה לבנה 9%?

    הגב
  • The Cooking Foodie logo
    The Cooking Foodie
    2/6/2024

    בהחלט ניתן להמיר חצי מהכמות לגבינה לבנה.

    הגב
  • The Cooking Foodie logo
    The Cooking Foodie
    2/6/2024

    בהחלט ניתן להמיר חצי מהכמות לגבינה לבנה.

    הגב
השאר תגובה

האימייל שלך לא יוצג באתר

רישום למגזין

הצטרפו על מנת לקבל מתכונים שווים, טיפים שימושיים, מבצעים והנחות