9/12/2021
3 כוכבים
(1 הצבעות)
...
מתכון למאפינס בננה וחמאת בוטנים. שילוב טעמים טעים ומיוחד של בננה וחמאת בוטנים שנותן תוצאת מושלמת למאפינס. מתכון קליל, פשוט להכנה וטעים במיוחד.
מצרכים
- ½1 כוסות + 1 כף (220 גרם) קמח
- 1/2 כוס (100 גרם) סוכר חום
- 2 כפיות אבקת אפייה
- 1/4 כפית סודה לשתייה
- 1/4 כפית מלח
- 1/4 כפית קינמון
- 3 בננות בשלות
- 1/2 כוס (120 גרם) חמאת בוטנים טבעית
- 1/3 כוס + 1 כף (100 מ"ל) שמן
- 1/2 כוס (120 מ"ל) חלב
- 1 ביצה
- תמצית וניל
הוראות הכנה
1. מחממים תנור ל180 מעלות.
2. בקערה גדולה מערבבים קמח, אבקת אפייה, סודה, מלח וקינמון. מניחים בצד.
3. בקערה נפרדת מועכים את הבננות, מוסיפים סוכר ומערבבים עד לאיחוד. מוסיפים חמאת בוטנים ומערבבים עד לאיחוד. מוסיפים שמן, חלב, ביצה, תמצית וניל ומערבבים עד לאיחוד.
4. מוסיפים את תערובת הקמח ומערבבים עד שהקמח מתאחד.
5. מחלקים את הבלילה בין 12 תבניות מאפינס. אופים במשך 15-18 דקות, עד שקיסם שנכנס למרכס המאפינס יוצא יבש. נותנים להתקרר לפני ההגשה.
האימייל שלך לא יוצג באתר