הוראות הכנה
1. מחממים תנור ל180 מעלות. מרפדים תבנית אפיה מרובעת 20 ס"מ בנייר אפייה ומניחים בצד.
2. מכינים את הקראמבל: בקערה גדולה, מאחדים קמח, שיבולת שועל, מלח, סוכר, סודה וקינמון. מוסיפים את החמאה ומערבבים/מפוררים עם הידיים עד שנוצרת תערובת פירורית.
3. מכינים את המילוי: בקערה גדולה מערבבים פטל, סוכר, קורנפלור, תמצית וניל וגרידת לימון.
4. משטחים 2/3 מהתערובת על גבי תחתית תבנית האפייה. מעבירים את המילוי אל התבנית, מורחים בצורה אחידה על גבי תחתית שיבולת השועל. לבסוף מפזרים את יתרת תערובת שיבולת השועל ולוחצים קלות.
5. אופים במשך 35 דקות, עד להזהבה. נותנים להתקרר באופן מוחלט, אחר כך מצננים במקרר לפחות שעה אחת לפני שחותכים.
האימייל שלך לא יוצג באתר