הוראות הכנה
דייסת שיבולת שועל ובננה וקינמון:
1.בסיר קטן שמים שיבולת שועל, מלח, וקינמון. מוזגים את החלב ושמים על האש.
2. מביאים לרתיחה, מנמיכים את הלהבה לאש בנינונית-נמוכה ומבשלים כ10 דקות, תוך כדי ערבוב מדי מספר דקות, עד להגעה לדרגת הסמיכות הרצויה.
3. מורידים מהאש, מוסיפים בננה מעוכה וממתיק לפי בחירה (אופציונלי).
4. מעבירים לקערה ומעטרים בבננה או בפרי אחר ומזלפים מעט דבש/מייפל/סילאן (אופציונלי).
דייסת שיבול שועל ושוקולד:
1. בסיר קטן שמים שיבולת שועל, מלח, וקקאו. מוזגים את החלב ושמים על האש.
2. מביאים לרתיחה, מנמיכים את הלהבה לאש בנינונית-נמוכה ומבשלים כ10 דקות, תוך כדי ערבוב מדי מספר דקות, עד להגעה לדרגת הסמיכות הרצויה.
3. מורידים מהאש, מוסיפים דבש/מייפל/סילאן (אופציונלי) ומערבבים.
4. מעבירים לקערה ומעטרים בפירות לפי בחירתכם ומזלפים מעט דבש/מייפל/סילאן (אופציונלי).
שיבולת שועל וקוקוס:
1. בסיר קטן שמים שיבולת שועל ומלח. מוזגים את החלב ושמים על האש.
2. מביאים לרתיחה, מנמיכים את הלהבה לאש בנינונית-נמוכה ומבשלים כ10 דקות, תוך כדי ערבוב מדי מספר דקות, עד להגעה לדרגת הסמיכות הרצויה.
3. מורידים מהאש, מוסיפים בננה מעוכה, שמן קוקוס וקוקוס טחון, מערבבים.
4. מעבירים לקערה ומעטרים בפירות לפי בחירתכם ומזלפים מעט דבש/מייפל/סילאן (אופציונלי).
האימייל שלך לא יוצג באתר