דייסת שיבולת שועל – 3 מתכונים בריאים וטעימים

דייסת שיבולת שועל – 3 מתכונים בריאים וטעימים

12/11/2021
5 כוכבים (1 הצבעות)
...
3 מתכונים בריאים, קלים להכנה וטעימים להפליא לדייסת שיבולת שועל. מתאים לארוחת בוקר בריאה ומשביעה במיוחד. כל המתכונים הם טבעוניים ולא מצריכים ידע קודם בבישול. כל המתכונים לדייסת שיבולת שועל ניתן לגיוון ואפשר להשתמש בסוגי חלב שונים ופירות שונים לפי העונה ולפי העדפה אישית.
רמת קושי
קל
מנות
2
זמן הכנה
15 דקות
זמן עבודה
15 דקות
מטבח
עולמי
מצרכים

    דייסת שיבולת שועל ובננה וקינמון:
    • 1 כוס (100 גרם) שיבולת שועל עבה
    • 2 כוסות (480 מ"ל) חלב שקדים  
    • 1/2 כפית קינמון
    • קורט מלח
    • 1 בננה בשלה מעוכה + עוד בננה להגשה
    • אגוזים להגשה
    • 1-2 כפות דבש/מייפל/סילאן + עוד להגשה *אופציונלי
     
     
    דייסת שיבול שועל ושוקולד:
    • 1 כוס (100 גרם) שיבולת שועל עבה
    • 2 כוסות (480 מ"ל) חלב שקדים  
    • 2 כפות (15 גרם) קקאו
    • קורט מלח
    • 1-2 כפות דבש/מייפל/סילאן + עוד להגשה *אופציונלי
    • פירות לבחירה להגשה
     
     
    שיבולת שועל וקוקוס:
    • 1 כוס (100 גרם) שיבולת שועל עבה
    • 2 כוסות (480 מ"ל) חלב קוקוס  
    • קורט מלח
    • 1 בננה בשלה מעוכה
    • 1 כף שמן קוקוס (אופציונלי)
    • 2 כפות קוקוס טחון
    • דבש/מייפל/סילאן להגשה (אופציונלי)
הוראות הכנה

 
 
דייסת שיבולת שועל ובננה וקינמון:
1.בסיר קטן שמים שיבולת שועל, מלח, וקינמון. מוזגים את החלב ושמים על האש. 
2. מביאים לרתיחה, מנמיכים את הלהבה לאש בנינונית-נמוכה ומבשלים כ10 דקות, תוך כדי ערבוב מדי מספר דקות, עד להגעה לדרגת הסמיכות הרצויה.
3. מורידים מהאש, מוסיפים בננה מעוכה וממתיק לפי בחירה (אופציונלי).
4. מעבירים לקערה ומעטרים בבננה או בפרי אחר ומזלפים מעט דבש/מייפל/סילאן (אופציונלי).
 
 
דייסת שיבול שועל ושוקולד:
1. בסיר קטן שמים שיבולת שועל, מלח, וקקאו. מוזגים את החלב ושמים על האש. 
2. מביאים לרתיחה, מנמיכים את הלהבה לאש בנינונית-נמוכה ומבשלים כ10 דקות, תוך כדי ערבוב מדי מספר דקות, עד להגעה לדרגת הסמיכות הרצויה.
3. מורידים מהאש, מוסיפים דבש/מייפל/סילאן (אופציונלי) ומערבבים.
4. מעבירים לקערה ומעטרים בפירות לפי בחירתכם ומזלפים מעט דבש/מייפל/סילאן (אופציונלי).
 
 
שיבולת שועל וקוקוס:
1. בסיר קטן שמים שיבולת שועל ומלח. מוזגים את החלב ושמים על האש. 
2. מביאים לרתיחה, מנמיכים את הלהבה לאש בנינונית-נמוכה ומבשלים כ10 דקות, תוך כדי ערבוב מדי מספר דקות, עד להגעה לדרגת הסמיכות הרצויה.
3. מורידים מהאש, מוסיפים בננה מעוכה, שמן קוקוס וקוקוס טחון, מערבבים.
4. מעבירים לקערה ומעטרים בפירות לפי בחירתכם ומזלפים מעט דבש/מייפל/סילאן (אופציונלי).

תגובות (0)
השאר תגובה

האימייל שלך לא יוצג באתר

רישום למגזין

הצטרפו על מנת לקבל מתכונים שווים, טיפים שימושיים, מבצעים והנחות