הוראות הכנה
1. מחממים תנור ל200 מעלות. מרפדים תבנית אפיה הנייר אפיה ומניחים בצד.
2. קוטמים את שני הקצוות של כל גזר, אחר כך חותכים כל גזר לחצי (לרוחב), אחר כך חותכים כל חצי לחצי לאורך, לבסוף חותכים כל חתיכה ל3.
3. מעבירים את הגזרים לקערה גדולה, מוסיפים שמן, מלח, פלפל, פפריקה, אבקת שום, אורגנו ופרמזן מגורד.
4. מסדרים את הצ'יפס בשכבה אחת על גבי התבנית.
5. אופים במשך 15-20 דקות.
6. בזמן שהגזרים נאפים, מכינים את הרוטב: בקערה קטנה מערבבים מיונז, צ'ילי ופטרוזיליה קצוצה.
האימייל שלך לא יוצג באתר