3/7/2022
1.5 כוכבים
(3 הצבעות)
...
מתכון לפסטה ברוטב ברוקולי קרמי – פסטה עם רוטב ברוקולי ונגיסי ברוקולי עם גבינת פרמזן ובלי שמנת בכלל. אם אתם חובבי ברוקולי, אתם הולכים לאהוב את המתכון הזה!
מצרכים
- 3 ראשי ברוקולי (800 גרם)
- 2 כפות שמן זית
- 2 שיני שום, כתושות
- 1/3 כוס גבינת פרמזן / פקורינו (30 גרם)
- פלפל שחור לפי הטעם
- 300 גרם ספגטי או כל פסטה לבחירתכם
הוראות הכנה
- ממלאים סיר גדול במים, מוסיפים כף מלח ומביאים לרתיחה. כאשר המים רותחים מוסיפים את הברוקולי הקצוץ ומבשלים במשך 3-4 דקות.
- מסננים את הברוקולי ומחלקים ל 1/4 ו- 3/4.
- לאותו סיר מוסיפים את הפסטה ומבשלים לפי הוראות היצרן.
- בינתיים מכינים את הרוטב: במחבת גדולה מחממים שמן זית על אש בינונית. מוסיפים שום כתוש ומבשלים במשך 2 דקות. מוסיפים 3/4 מהברוקולי החלוט ומבשלים במשך 2 דקות. מוסיפים 1/2 כוס ממי בישול הפסטה אל הרוטב, מעבדים בבלנדר מוט עד לקבלת מרקם חלק.
- מוסיפים את נתחי הברוקולי הנותרים, המלח, הפלפל השחור והפסטה המסוננת. מוסיפים 1/4 כוס ממי בישול הפסטה ומערבבים עד לאיחוד.
- מוסיפים גבינה מגוררת ומערבבים עד להמסה וקבלת מרקם קרמי. מוסיפים עוד ממי בישול הפסטה במידת הצורך.
- מגישים!
האימייל שלך לא יוצג באתר