הוראות הכנה
1. במעבדת מזון מרסקים את עוגיות האוראו לכדי פירורים. מוסיפים חמאה מומסת ומעבדים עד לאיחוד. מעבירים אל תבנית קפיצית בקוטר 20 ס"מ ומשטחים היטב על גבי התחתית. מעבירים למקרר בזמן שמכינים את המילוי.
2. בקערה קטנה מערבבים ג'לטין ומים. מניחים בצד לכ10 דקות.
3. מניחים את התותים במעבד מזון או בלנדר וטוחנים עד לקבלת תערובת חלקה.
4. בקערה גדולה מערבבים גבינת שמנת, אבקת סוכר ותמצית וניל. מוסיפים את מחית התותים ומערבבים עד לאיחוד מלא. בקערה נפרדת מקציפים שמנת עד לקבלת קצפת יציבה. מקפלים אל תערובת הגבינה.
5. ממיסים את הג'לטין במשך כ15 שניות במיקרו. מעבירים 1-2 כפות מתערובת עוגת הגבינה אל הג'לטין המומס ומערבבים עד לאיחוד מלא. מחזירים בחזרה לתערובת עוגת הגבינה ומערבבים עד לאיחוד.
6. יוצקים את המילוי אל התבנית ומעבירים למקפיא למשך שעה אחת.
7. מכינים את הציפוי: בקערה קטנה מערבבים ג'לטין ומים. מניחים בצד לכ10 דקות. בסיר קטן מערבבים מים, אבקת קקאו וסוכר. מערבבים עד לקבלת תערובת חלקה. מניחים את הסיר על גבי להבה נמוכה וממיסים את הסוכר, תוך כדי ערבוב. מוסיפים את השמנת המתוקה ומערבבים עד לאיחוד. מסירים מהאש, מוסיפים את הג'לטין ומערבבים עד שהג'לטין נמס לחלוטין ומתאחד.
8. מעבירים דרך מסננת ויוצקים על גבי עוגת הגבינה.
9. מעבירים את העוגה להתייצבות במקרר ל6 לפחות. מחלצים מהתבנית ומקשטים בתותים טריים.
האימייל שלך לא יוצג באתר