הוראות הכנה
1. מחממים תנור ל160 מעלות.
2. במעבד מזון או בשקית זיפלוק מרסקים את העוגיות לכדי פירורים, מוסיפים חמאה מומסת ומערבבים.
3. משטחים על גבי תבנית מרובעת בגודל 22X22 ס"מ או תבנית מלבנית בגודל 20X25 ס"מ מרופדת בנייר אפייה. אופים במשך 10 דקות. נותנים להצטנן בזמן שמכינים את המילוי.
4. בקערה גדולה מערבלים גבינת שמנת, תמצית וניל וסוכר עד לקבלת תערובת חלקה. מוסיפים שמנת חמוצה ומערבלים עד לאיחוד. מוסיפים את הביצים, אחת בכל פעם, מוסיפים את היצב הבאה רק לאחר שהקודמת התאחדה. לא לערבב יותר מדי.
5. מוסיפים את העוגיות המרוסקות אל הבלילה ומקפלים. יוצקים את הבלילה אל התבנית ומפזרים מעל עוד קצת עוגיות אוראו מרוסקות.
6. אופים במשך 40-45 דקות, עד שהעוגה כמעט יציבה אך מעט רוטטת במרכז. נותנים להתקרר לטמפרטורת החדר, לאחר מכן מצננים במקרר במשך 4 שעות לפחות.
7. מחלצים מתבנית וחותכים לריבועים בגודל הרצוי.
האימייל שלך לא יוצג באתר