חטיף שיבולת שועל וחמאת בוטנים
8/11/2021
2.5 כוכבים
(11 הצבעות)
...
מתכון בריא, קל להכנה, טבעוני (אם לא משתמשים בדבש) וטעים מאוד. חטיף שיבולת שועל מלא בדברים טובים ובערכים תזונתיים טובים. ניתן לקחת לעבודה או ללימודים, לפני אימון או אחרי אימון.
מצרכים
- 270 גרם שיבולת שועל עבה
- 250 גרם חמאת בוטנים טבעית
- 110 גרם דבש/סירופ מייפל
- 2 כפות (30 גרם) שמן קוקוס
- 40 חמוציות מיובשות
- 50 גרם גרעיני דלעת
- 45 גרם שקדים
- 1/8 כפית מלח
הוראות הכנה
1. בעקרה גדולה מערבבים חמאת בוטנים, סירופ מייפל או דבש, שמן קוקוס מומס ומלח. מערבבים היטב עד לאיחוד מלא. מחממים כ30-60 שניות במיקרו כדי שיהיה נוח יותר לעבוד עם התערובת.
2. מוסיפים שיבולת שועל, חמוציות, שקדים וגרעיני דלעת. מערבבים היטב.
3. מעבירים לתבנית מרופדת בנייר אפייה, משטחים בצורה שווה ומקררים במשך כ3 שעות.
• יש לשמור במקרר.
האימייל שלך לא יוצג באתר