הוראות הכנה
1. מחממים תנור ל175 מעלות. מרפדים תבנית אפיה בנייר אפיה ומניחים בצד.
2. בקערה גדולה מערבבים שיבולת שועל, אגוזים, זרעים, קינמון ומלח.
3. יוצקים פנימה את השמן והדבש ומערבבים היטב.
4. מפזרים את תערובת הגרולה בצורה אחידה על גבי התבנית.
5. אופים במשך 25-30 דקות. כל 8-10 דקות מערבבים.
6. מוצאים מהתנור, מוסיפים חמוציות ומערבבים. נותנים להתקרר וטמפרטורת החדר. אחר כך, מפוררים את הגרולה לחתיכות קטנות ומעבירים לקופסה אטומה.
הערות:
• ניתן לשמור את הגרנולה למשך שבועיים לפחות בקופסה אטומה.
• במקום שמן זית ניתן להשתמש בכל שמן אחר.
האימייל שלך לא יוצג באתר