הוראות הכנה
1. להכנת הקציצות: מחממים תנור ל190 מעלות.
2. חותכים את הברוקולי לפרחים קטנים ומעבירים למעבד מזון.
3. למעבד המזון מוסיפים בצל, שום ופטרוזיליה. מעבדים עד לקבלת פירורים, להיזהר מעיבוד יתר. אם המעבד מזון קטן מדי, עשו זאת בחלקים.
4. מעבירים לקערה גדולה, מוסיפים שיבולת שועל, קמח קוקוס, ביצה, מלח, פלפל ואורגנו. מערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.
5. יוצרים קציצות, מסדרים את הקציצות על תבנית מרופדת בנייר אפייה. מברישים את הקציצות קלות בשמן זית או מרססים בתרסיס שמן.
6. אופים במשך 25 דקות או עד להזהבה.
7. בינתיים הכינו את הרוטב: מגרדים בפומפייה את המלפפון, מעבירים לקערה, מוסיפים קורט מלח, 1 כפית חומץ בין יין לבן, ערבבו והניחו בצד לשחרור נוזליו.
8. בינתיים בקערה מערבבים יוגורט, שום כתוש, 2 כפיות חומץ בן יין לבן, שמן זית, שמיר קצוץ, מלח ופלפל.
9. מסננים את המלפפון המגורד דרך מסננת רשת דקה ומוסיפים לרוטב. מערבבים היטב.
10. מגישים את הקציצות עם הצזיקי ונהנים!
נרנראאה טוב
הגבהאימייל שלך לא יוצג באתר