הוראות הכנה
1. לסיר גדול עם מים, מוסיפים 1 כף מלח ומביאים לרתיחה.
2. בינתיים מכינים את הרוטב: במחבת גדולה מחממים שמן זית, מוסיפים בצל קצוץ ומטגנים עד להזהבה קלה, בערך 5-6 דקות. מוסיפים שום כתוש ומטגנים במשך דקה.
3. מוסיפים רסק עגבניות ומבשלים במשך 2 דקות.
4. מוסיפים וודקה, מערבבים ומבשלים 3-4 דקות, עד שהאלכוהול מתאדה.
5. מוסיפים רוטב עגבניות, מלח, פלפל, פפריקה ושבבי צ'ילי. מערבבים ומביאים לרתיחה. מניחים להתבשל על אש נמוכה תוך כדי הכנת הפסטה.
6. כאשר המים בסיר רותחים מוסיפים את הפסטה ומבשלים לפי הוראות היצרן.
7. מוסיפים את השמנת לרוטב, מערבבים ומוסיפים את הפסטה המוסננת ו 2-3 כפות פרמזן מגורד. מבשלים עד להסמכה.
8. מגישים מיד ומגרדים מעט פרמזן מעל הפסטה.
האימייל שלך לא יוצג באתר