הוראות הכנה
1. בעזרת מכתש ועלי, מרסקים את הצ'ילי ואז מוסיפים שיני שום ומרסקים. אם אין לכם מכתש ועלי תוכלו למעוך/לקצוץ את הצ'ילי עם השום על קרש חיתוך. מניחים בצד.
2. בקערה קטנה מערבבים רוטב סויה, רוטב צדפות, רוטב דגים, מים וסוכר. מניחים בצד.
3. קוצצים גס את החזה עוף, מניחים בצד.
4. בווק או במחבת מחממים 2 כפות שמן על אש בינונית. מוסיפים את תערובת הצ'ילי ומטגנים במשך דקה. מוסיפים את החזה עוף ומטגנים עד שהוא מבושל, בערך 4-5 דקות.
5. מוסיפים את הרוטב ומבשלים במשך 2 דקות.
6. מכבים את האש ומערבבים פנימה את הבזיליקום.
7. טיגון הביצה: במחבת או בווק מחממים מעט שמן. כשהשמן חם, שוברים פנימה את הביצה ומטגנים עד שהשוליים משחימים.
8. מגישים את הפאד קפאו עם אורז ומעליהם מניחים את ביצת העין המטוגנת.
האימייל שלך לא יוצג באתר