הוראות הכנה
1. מכינים את הקציצות: בקערה, מערבבים עוף טחון, תבלינים, כוסברה ובצל קצוץ. יוצרים כדורים קטנים.
2. במחבת גדולה מחממים שמן, מניחים את הקציצות בתוך המחמבת ומטגנים כ2 דקות מכל צד, עד להשחמה קלה. מוציאים את הקציצות מהמחבת ומניחים בצד.
3. מכינים את הרוטב: לאותה המחבת מוסיפים מעט שמן ומחממים על להבה נמוכה. מוסיפים גראם מסאלה, אבקת קארי, פפריקה, שום כתוש, ג'ינג'ר מגורד ומטכנים במשך כדקה אחת. מוסיפים רכז עגבניות ומטגנים במשך דקה נוספת. מוסיפים בצל קצוץ ומטגנים במשך כ5 דקות, עד להזהבה קלה.
4. מוסיפים חלב קוקוס, ציר עוף, מלח ומערבבים. מוסיפים פנימה את הקציצות. מביאים את הרוטב לרתיחה, מיד מנמיכים את האש, מכסים ונותנים להתבשל במשך 30 דקות. מכבים את האש, מפזרים כוסברה קצוצה ומגישים.
יופי של מתכון! עושה עם בשר הודו. הטעמים מצוינים. שים לב שהבצל ברוטב, חסר במרכיבים… אני מסתפקת לשים רק בקציצות ומדלגת על זה
הגבהאימייל שלך לא יוצג באתר