הוראות הכנה
1. מחממים תנור ל180 מעלות. מרפדים תבנית בקוטר 20 ס"מ בנייר אפייה ומורחים בחמאה.
2. בקערה קטנה מערבבים קמח, אבקת אפייה, רינמון וסוסכר. מניחים בצד.
3. מקלפים את התפוחים וחותכים לקוביות.
4. בעקרה גדולה מקציפים את ביצים עד לקבלת קצף בהיר ואוורירי. מוסיפים סוכר ומקציפים במשך 2 דקות נוספות. מוסיפים תמצית וניל, חמאה, מיץ תפוחים ומערבבים עד לאיחוד. מוסיפים את תערובת הקמח ומערבבים עד לאיחוד מלא. מוסיפים את התפוחים ומערבבים בעדינות.
5. יוצקים את הבלילה אל התבנית. אופים במשך 35-40 דקות , עד שהעוגה מזהיבה וכאשר מכניסים קיסם למרכז העוגה, הקיסם יוצא יבש.
6. נותנים לעוגה להתקרר כ10 דקות בתוך התבנית, מחלצים את העוגה מהתבנית ונותים להתקרר על גבי רשת צינון.
7. לפי ההגשה מפזרים אבקת סוכר.
האימייל שלך לא יוצג באתר