הוראות הכנה
1. מחממים תנור ל 170 מעלות. מרפדים בנייר אפייה תחתית של תבנית אפייה עגולה (18 ס"מ). משמנים בחמאה את התבנית ואת הדפנות. מניחים בצד.
2. במעבד מזון או בשקית זיפלוק מרסקים את העוגיות לכדי פירורים.
3. מעבירים את העוגיות לקערה גדולה, מוסיפים אבקת אפייה וחלב. מערבבים עד לאיחוד.
4. יוצקים את התערובת לתבנית האפייה ואופים 25-30 דקות או עד שקיסם במרכז יוצא נקי.
5. משחררים מהתבנית, מניחים לקירור ומצפים את העוגה בגנאש שוקולד. מקשטים במידה ורוצים.
הערות:
• ניתן להשתמש בעוגיות אוראו, עוגיות שוקולד, עוגיות וניל או כל עוגייה רגילה אחרת.
• ציפוי גנאש שוקולד הוא לא חובה: אפשר לדלג על השלב הזה או להשתמש בכל ציפוי אחר.
• חשוב למעוך את העוגיות לפירורים דקים ככל הניתן, אם אתם כותשים ביד, וודאו שאין גושים גדולים.
• אם רוצים להגדיל את לבתנית 20 ס"מ יש להכפיל כמויות ב1.23 . אם רוצים להגדיל לתבנית 24 ס"מ יש להכפיל כמויות ב1.78. קחו בחשבון שזמני האפיה עלולים להשתנות.
האימייל שלך לא יוצג באתר