הוראות הכנה
1. מחממים תנור ל180 מעלות. משמנים ומרפדים בנייר אפייה תבנית בגודל 10*20 ס"מ. מניחים בצד.
2. בקערה מערבלים חמאה וסוכר עד קבלת תערובת אוורירית. מוסיפים ביצים, אחת בכל פעם, מערבלים לאחר כל הוספה עד להטמעה.
3. מוסיפים מחית מנגו, תמצית וניל ומערבבים עד לאיחוד.
4. מוסיפים קמח, אבקת אפייה, סודה לשתייה ומלח. מערבבים עד להטמעה.
5. יוצקים את הבלילה לתבנית ואופים במשך 35-40 דקות, או עד שקיסם הננעץ במרכז העוגה יוצא נקי.
6. מניחים להתקרר בתבנית במשך 10 דקות, משחררים מהתבנית ומניחים להתקרר לחלוטין על גבי רשת.
האימייל שלך לא יוצג באתר