הוראות הכנה
1. מכינים את התחתית: במעבד מזון שמים עוגיות פתי בר וכף אבקת קקאו, מרסקים לכדי פירורים. מוסיפים חמאה מומסת ומעבדים עד לאיחוד. משטחים על גבי תחתית של תבנית בקוטר 20 ס"מ וכו'. מעבירים למקרר בזמן שמכינים את המילוי.
2. מכינים את המילוי: בקערה קטנה מערבבים את הג'לטין והמים, מניחים בצד לכ10 דקות לספוח.
3. קוצצים את שוקולד החלב ומעבירים לקערה חסינת חום, מוסיפים קפה נמס ומניחים מעל סיר עם מים מבעבעים (בן מארי). ממסיים את השוקולד לחלוטין, מורידים מהאש ונותנים להתקרר מעט.
4. בקערה גדולה מערבלים גבינת שמנת ואבקת סוכר. מוסיפים את השוקולד המומס ומערבלים עד לאיחוד. מוסיפים שמנת מתוקה וטורפים עד לקבלת תערובת חלקה ואוורירית.
5. ממיסים את הג'לטין במיקרו במשך 15 שניות. מוסיפים 1-2 כפות מתערובת המילוי אל הג'לטין המומס ומערבבים עד לאיחוד. יוצקים בחזרה אל תערובת המילוי ומערבבים עד לאיחוד. יוצקים את תערובת המילוי על גבי הקלתית. מעבירים למקפיא למשך 30 דקות.
6. מכינים את הציפוי: קוצצים את השוקולד המריר ומעבירים לקערה חסינת חום. בסיר קטן שמים שמנת מתוקה וקפה נמס, מביאים את השמנת לסף רתיחה ויוצקים על גבי הקוקולד. נותנים לעמוד במשך 1-2 דקות ואז מערבבים עד לקבלת תערובת חלקה.
7. יוצקים את הגנאש על גבי העוגה, מורחים בצורה אחידה. מעבירים להתייצבות במקרר ל6 שעות לפחות.
רק לשם הבהרה - אין שלב של הקצפה בעוגה, נכון?
הגבהאימייל שלך לא יוצג באתר