עוגת גבינה ואבוקדו ללא אפייה

עוגת גבינה ואבוקדו ללא אפייה

29/11/2021
5 כוכבים (1 הצבעות)
...
מתכון לעוגת גבינה ואבוקדו ללא אפייה - קינוח עם אבוקדו, במיוחד עוגות עם אבוקדו זה משהו שיכול להישמע מוזר ולא מתאים לקינוחים, אבל ברגע שתנסו את הקינוח הזה, תבינו שעוגת גבינה ואבוקדו זה שילוב מושלם. המתכון הזה פשוט למדי ולא מצרכים שימוש במוצרים מיוחדים. עוגה מיוחדת ומומלצת במיוחד למי שרוצה לגוון ולנסות קינוח חדש.
רמת קושי
קל
מנות
10
זמן הכנה
20 דקות
זמן עבודה
20 דקות
מטבח
עולמי
מצרכים

    לבסיס:
    • 200 גרם עוגיות פתי בר
    • 85 גרם חמאה מומסת
     
    למילוי:
    • 300 גרם אבוקדו בשל (2-3 אבוקדו בגודל בינוני)
    • 3/4 צנצנת (300 גרם) חלב מרוכז ממותק
    • 450 גרם גבינת שמנת
    • 2/3 כוס (160 מ"ל) שמנת מתוקה, קרה
    • 1 כף מיץ לימון/ליים
    • 1 כפית גרידת לימון
    • 1 כפית תמצית וניל
    • 10 גרם ג'לטין + 50 מ"ל מים קרים
     
    לקצפת:
    • 1/3 כוס (80 מ"ל) שמנת מתוקה
    • 1 כף סוכר

הוראות הכנה
1. במעבד מזון מרסקים את הביסקווטים, מוסיפים חמאה ומעבדים עד לאיחוד. מעבירים לתבנית קפיצית בקוטר 20 ס"מ. משטחים את שכבת הביסקוויטים ומעבירים למקרר בזמן שמכינים את המילוי.
 
2. בקערה קטנה מערבבים את הג'לטין והמים, מניחים בצד לכ10 דקות לספוח.
 
3. מניחים את האבוקדו (קלוף) והחלב המרוכז במעבד מזון. מעבדים עד לקבלת מחית חלקה ואחידה. מעבירים לקערה גדולה. מוסיפים אל התערובת את גבינת השמנת, מיץ לימון, גרידת לימון, תמצית וניל ומערבבים עד לאיחוד.
 
4. בעקרה נפרדת מקציפים את השמנת לקצפת יציבה ומקפלים בעדינות אל תעורבת גבינת השמנת.
 
5. ממיסים את הג'לטין במיקרו במשך 15 שניות. מוסיפים 2 מתערובת עוגת הגבינה אל הג'לטין ומערבבים עד לאיחוד. יוצקים בחזרה אל תערובת עוגת הגבינה ומערבבים עד לאיחוד מלא.
 
6. יוצקים את המילוי על גבי תחתית הביסקוויטים ומעבירים להתייצבות במקרר לכ6 שעות במקרר.
 
7. בקערה מקציפים את השמנת עם אבקת הסוכר עד לקבלת קצפת יציבה. מזלפים על גבי העוגה.

תגובות (1)
  • ע
    עמית
    7/5/2023

    מה קוטר התבנית שזה מתאים ?

    הגב
השאר תגובה

האימייל שלך לא יוצג באתר

רישום למגזין

הצטרפו על מנת לקבל מתכונים שווים, טיפים שימושיים, מבצעים והנחות