הוראות הכנה
1. במעבד מזון מרסקים את הביסקווטים, מוסיפים חמאה ומעבדים עד לאיחוד. מעבירים לתבנית קפיצית בקוטר 20 ס"מ. משטחים את שכבת הביסקוויטים ומעבירים למקרר בזמן שמכינים את המילוי.
2. בקערה קטנה מערבבים את הג'לטין והמים, מניחים בצד לכ10 דקות לספוח.
3. מניחים את האבוקדו (קלוף) והחלב המרוכז במעבד מזון. מעבדים עד לקבלת מחית חלקה ואחידה. מעבירים לקערה גדולה. מוסיפים אל התערובת את גבינת השמנת, מיץ לימון, גרידת לימון, תמצית וניל ומערבבים עד לאיחוד.
4. בעקרה נפרדת מקציפים את השמנת לקצפת יציבה ומקפלים בעדינות אל תעורבת גבינת השמנת.
5. ממיסים את הג'לטין במיקרו במשך 15 שניות. מוסיפים 2 מתערובת עוגת הגבינה אל הג'לטין ומערבבים עד לאיחוד. יוצקים בחזרה אל תערובת עוגת הגבינה ומערבבים עד לאיחוד מלא.
6. יוצקים את המילוי על גבי תחתית הביסקוויטים ומעבירים להתייצבות במקרר לכ6 שעות במקרר.
7. בקערה מקציפים את השמנת עם אבקת הסוכר עד לקבלת קצפת יציבה. מזלפים על גבי העוגה.
מה קוטר התבנית שזה מתאים ?
הגבהאימייל שלך לא יוצג באתר