הוראות הכנה
1. קוצצים את השוקולד ומניחים בקערה חסינת חום, מוסיפים חמאה וקפה נמס. מניחים את הסיר מעל קערה עם מים מבעבעים (לא רותחים) וממיסים את השוקולד והחמאה. מורידים מהאש ונותנים להתקרר.
2. בקערה גדולה, טורפים את שני סוגי הסוכר עם הביצים, מוסיפים את השוקולד המומס ומערבבים עד לאיחוד. מנפים פנימה קמח, קקאו, אבקת אפייה ומלח. מערבבים לאיחוד.
3. מצננים במקרר למשך כ30 דקות.
4. מחממים את התנור ל175 מעלות. מכינים שתי תבניות אפייה מרופדות בנייר אפייה.
5. בעזרת כף לוקחים מעט מבצק העוגיות ויוצרים תלולית על גבי נייר האפייה. משאירים מרווח של כ5-6 ס"מ בין העוגיות. משטחים קלות את התלולית.
6. אופים במשך כ10 דקות, העוגיות יוצאות רכות אבל מתקשות מעט אחרי שמתקררות.
7. נותנים להתקרר כ10 דקות על גבי התבנית, מעבירים לרשת צינון ונותנים להתקרר באופן מלא.
האימייל שלך לא יוצג באתר