הוראות הכנה
1. במחבת גדולה מחממים שמן זית, מוסיפים את הבשר הטחון ומשחמים על גבי להבהב גבוהה. תוך כדי מערבבים ומפוררים את הבשר.
2. מוסיפים בצל קצוץ, פלפל אדום קצוץ, שום כתוש ומבשלים במשך 5-6 דקות, עד לריכוך. תוך כדי ערבוב מדי כמה דקות.
3. מוסיפים רסק עגבניות ומבשלים במשך 2 דקות תוך כדי ערבוב. מוסיפים רוטב עגבניות, ממלאים את בקבוקי/פחיות הרוטב במים ושופכים אל המחבת. מערבבים היטב. מביאים לרתיחה, מנמיכים לאש נמוכה ומבשלים במשך 40 דקות, עד להסמכה. מתבלים במלח, פלפל ואורגנו. מעררבים. כאשר הרוטב מוכן, מכבים את האש, מוסיפים פנימה את הפטרוזיליה ומערבבים.
4. מבשלים את הפסטה לפי הוראות שעל גבי האריזה, מסננים ומגישים.
5. יוצקים את הרוטב על גבי הפסטה ואוכלים חם.
היי כמה קלוריות יש במנה?
הגבהיי, אנחנו לא מעדכנים קלוריות באתר. יש אתרים שאתה יכול להיעזר בהם ולחשב את כמות הקלוריות.
הגבמה ההבדל בין רסק עגבניות לרוטב עגבניות?
הגברוטב עגבניות יותר מרוכז (סמיך) מהרסק. הרוטב נמצא בקופסאות פלסטיק אדומות (הפופולארי זה של חברת יכין). והרסק נמצא לרוב בקופסאות שימורים. רסק עגבניות מלשון עגבנות מרוסקות.
הגבלמה לא לשים תבלינים מיד?
הגבהאימייל שלך לא יוצג באתר