הוראות הכנה
1. מחממים תנור ל200 מעלות.
2. בתבנית גדולה או מחבת מותאמת לתנור שמים עגבניות שרי, שום, מלח, פלפל, אורגנו, צ'ילי אדום. מזלפים מעל את שמן הזית ומערבבים.
3. באמצע התבנית שמים את קוביית גבינת הפטה. מתבלים את גבינת הפטה במלח, פלפל, אורגנו ומזלפים כף 1 של שמן זית.
4. אופים במשך 35 דקות.
5. במקביל מרתיחים סיר עם מים, שמים מלח.
6. כאשר המים רותחים מוסיפים את הפסטה ומבשלים על פי הוראות שעל גבי האריזה. מסננים ומניחים בצד.
7. מוציאים את התבנית מהתנור, מועכים בעזרת מזלג את הגבינה והעגבניות עד לקבלת רוטב אחיד. מוסיפים את הפסטה המבושלת, בזיליקום טרי ומערבבים עד לאיחוד.
האימייל שלך לא יוצג באתר