הוראות הכנה
1. מחממים שמן זית וחמאה במחבת גדולה על אש בינונית. מוסיפים בצל ומטגנים 5-6 דקות, עד להזהבה קלה. מוסיפים שום ומטגנים 1-2 דקות.
2. מוסיפים למחבת עגבניות שרי חצויות או עגבניות רגילות קצוצות ומבשלים 10 דקות על גבי להבה גבוהה. מנמיכים את לאש בינונית-נמוכה, מבשלים במשך 50 דקות, מערבבים מדי פעם, עם מכסה.
3. אם התערובת סמיכה מדי, מוסיפים כל פעם כ1/4 כוס מים.
4. כשהרוטב כמעט מוכן: ממלאים סיר גדול במים ומוסיפים 1 כף מלח. מביאים לרתיחה. מוסיפים את הפסטה ומבשלים לאל-דנטה לפי הוראות היצרן.
5. בזמן שהפסטה מתבשלת: מוסיפים שמנת לרוטב, בזיליקום קצוץ, פרמזן, מלח ופלפל. מערבבים ומבשלים 3-4 דקות.
6. מוסיפים לרוטב את הפסטה המסוננת, מכבים את האש ומערבבים.
7. מגישים!
יצא לי חרא נשרף לי על ההתחלה
הגביצא טעים ממש!! אלוף
הגבהאימייל שלך לא יוצג באתר