הוראות הכנה
1. מחממים תנור ל180 מעלות. מרפדים תבנית אפייה עגולה (בגודל 24 ס"מ) בנייר אפייה ומשמנים את תחתית התבנית והדפנות. מניחים בצד.
2. בקערה גדולה מערבלים את החמאה והסוכר. מוסיפים גבינת ריקוטה, שמנת חמוצה ומערבלים עד לאיחוד.
3. מוסיפים ביצה, אחת בכל פעם, ומערבלים עד לאיחוד לאחר כל הוספה. מוסיפים תמצית וניל, מיץ לימון, גרידת לימון ומערבלים עד לאיחוד.
4. מנפים פנימה קמח, אבקת אפייה ומלח. מערבבים עד לאיחוד.
5. מקפלים פנימה 3/4 כוס פטל. יוצקים את הבלילה לתבנית האפייה.
6. אופים את העוגה כשעה, עד שקיסם הננעץ במרכז יוצא נקי. לאחר 40 דקות של אפייה, מכסים בנייר אלומיניום, כדי למנוע השחמת יתר.
7. מניחים להתקרר בתבנית במשך 15-20 דקות, ואז משחררים מהתבנית ומניחים להתקרר לחלוטין או מגישים חם.
האימייל שלך לא יוצג באתר