מתכון לעוגיות אוראו מטוגנות

מתכון לעוגיות אוראו מטוגנות

27/12/2021
4 כוכבים (1 הצבעות)
...
מתכון להכנת עוגיות אוראו מטוגנות – אם אתם לא מכירים את הקינוח הזה, זהו קינוח אמריקאי שבו טובלים את עוגיות האוראו בבלילת פנקיקיים ומטגנים אותם בשמן עמוק. מה שנותן סוג של סופגניה רכה ואוורירית עם עוגיות אוראו בתוכה.
רמת קושי
קל
מנות
16
זמן הכנה
15 דקות
זמן עבודה
15 דקות
מטבח
אמריקאי
מצרכים

    • 16 עוגיות אוראו
    • 1 כוס חלב (240 מ"ל)
    • 1 כף חומץ
    • 1 ביצה
    • 2 כפות חמאה, מומסת (30 גרם)
    • ½1 כוסות קמח (210 גרם)
    • 1 כפית אבקת אפייה
    • 1/4 כפית אבקת סודה לשתייה
    • 1/4 כפית מלח
    • 3 כפות סוכר (37 גרם)
    • שמן לטיגון
    • אבקת סוכר לקישוט
הוראות הכנה

1. בסיר מחממים שמן לטיגון עמוק (190 מעלות).
 
2. הכנת בלילת הפנקייק: בקערה אחת  מערבבים חומרים יבשים: קמח, סוכר, מלח, אבקת אפייה ואבקת סודה לשתייה.
 
3. בקערה שנייה מערבבים חומרים רטובים: חלב, חמאה וביצה.
 
4. מאחדים בין קערת החומרים הרטובים עם היבשים, מפסיקים לערבב כשהתערובת חלקה.
 
5. טובלים אוראו בבלילה בעזרת מזלג ואז מניחים בשמן החם. מטגנים עד להזהבה, בערך 30-60 שניות, הופכים ומטגנים עוד 30-60 שניות.
 
6. מעבירים למגבת נייר לספיגת עודפי שמן, מפזרים באבקת סוכר לפני ההגשה.
 
הערות:
• ניתן להשתמש בתערובת פנקייק קנויה
• במקום להשתמש בחלב+חומץ אפשר להשתמש בריוויון

תגובות (0)
השאר תגובה

האימייל שלך לא יוצג באתר

רישום למגזין

הצטרפו על מנת לקבל מתכונים שווים, טיפים שימושיים, מבצעים והנחות