הוראות הכנה
1. בסיר מחממים שמן לטיגון עמוק (190 מעלות).
2. הכנת בלילת הפנקייק: בקערה אחת מערבבים חומרים יבשים: קמח, סוכר, מלח, אבקת אפייה ואבקת סודה לשתייה.
3. בקערה שנייה מערבבים חומרים רטובים: חלב, חמאה וביצה.
4. מאחדים בין קערת החומרים הרטובים עם היבשים, מפסיקים לערבב כשהתערובת חלקה.
5. טובלים אוראו בבלילה בעזרת מזלג ואז מניחים בשמן החם. מטגנים עד להזהבה, בערך 30-60 שניות, הופכים ומטגנים עוד 30-60 שניות.
6. מעבירים למגבת נייר לספיגת עודפי שמן, מפזרים באבקת סוכר לפני ההגשה.
הערות:
• ניתן להשתמש בתערובת פנקייק קנויה
• במקום להשתמש בחלב+חומץ אפשר להשתמש בריוויון
האימייל שלך לא יוצג באתר