10/12/2021
3.5 כוכבים
(9 הצבעות)
...
מתכון למוס מנגו קל להכנה מ4 מצרכים בלבד. קינוח קיצי, מרענן ולא מתוק מדי.
מצרכים
- 2 מנגו בגודל בינוני (בערך 150-170 גרם מחית מנגו)
- 1 כוס (240 מ"ל) שמנת מתוקה, קרה
- 3 כפות (22 גרם) אבקת סוכר
- 1 כפית תמצית וניל
- עלי נענע לקישוט
הוראות הכנה
1. חותכים את המנגו לקוביות, מניחים במעבד מזון ומעבדים עד לקבלת מחית חלקה. מניחים בצד.
2. בקערה גדולה שמים שמנת מתוקה, סוכר ותמצית וניל. מקציפים לקצפת יציבה.
3. בעדינות מקפלים את מחית המנגו עד שהתערובת אחידה.
4. מעבירים לשק זילוף (אם הבלילה נוזלית מדי, מעבירים להתייצבות במקרר). מזלפים אל תוך כוסות הגשה ומעבירים להתייצבות במקרר ל4 שעות לפחות.
הערות:
• חשוב להתמש בשמנת מתוקה קרה.
• על מנת שיהיה קל להקציץ את השמנת מומלץ להשתמש בקערה קרה.
האימייל שלך לא יוצג באתר